GeyikHane
GeyikHane
GeyikHane
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GeyikHane

Geyiksin Denince ''Yok ben ceylanım'' denen bölüm.

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Issız Ada

2 posters
YazarMesaj
WizFuz
Admin
Admin
WizFuz

Başak Köpek

Issız Ada                 Empty
MesajKonu: Issız Ada    Issız Ada                 Icon_minitimePerş. Ekim 28, 2010 10:33 am

Bir Fransız bir İngiliz ve bir de Temel bir gemi kazasından sonra ıssız bir adaya çıkarlar. İngiliz kumsalda bir lamba bulur. Fransız bunun Aladdin'in lambası olabileceğini söyler ve lambayı ovuşturur. Gerçektende lambadan bir cin çıkar. "Ne dilerseniz dileyin benden" der. İngiliz "Ben ailemin yanına İngiltereye gitmek istiyorum" der. Cin isteyi yerine getirir. Sıra Fransız'a gelir. Oda ailesinin yanına Fransaya gitmek ister. Onun isteyide yarine gelir. Sıra Temeldedir. Temel biraz düşünür. Cin çabuk olmasını söyler. Temel etrafına bakar ve cin'e dileyini söyler. "Arkadaşlarımda gitti ben bu ıssız adada yalnız kaldım onun için arkadaşlarımı geri getirmeni istiyorum" der.

mortal5678
Admin
Admin
mortal5678

Yengeç Sıçan

MesajKonu: Geri: Issız Ada    Issız Ada                 Icon_minitimePerş. Ekim 28, 2010 4:51 pm

xok komik xD
WizFuz
Admin
Admin
WizFuz

Başak Köpek

MesajKonu: Geri: Issız Ada    Issız Ada                 Icon_minitimePerş. Ekim 28, 2010 4:53 pm

ewet bencede Very Happy:D

Issız Ada
1 sayfadaki 1 sayfası